1 Şubat 2011 Salı

Hepsi O'nun için

Bunları yazarken arka fonda Barış Manço çalıyor (Kol Düğmeleri(en sevdiğim)) .Konum bu değil ama 12 yıl oldu çocukluğumun kahramanı meleklerin arasına katılalı .Nurlar içinde yat Barış abi .Unutmadık ve çok özlüyoruz .

Neyse yine yazı yazmaya dadandığıma göre ''yine bunun başına bir iş gelmiştir yiaa'' diyor olabilirsiniz .Haklısınız son yazımdan sonra her şey gelir diye ben de düşünüyorum ama bütün gün evdeydim sadece kar yağdığında şöyle bir dolaşıp döndüm ve inanın ki ayağım bile kaymadı, sakatlanmadım, eve geri döndüm !(dip not geçmek zorundayım tırnağım kırıldı ama ona üzüldüğüm gerçeği var ortada) .Çenem düşüyor sanırım anneanne ve dedeyle aynı evde kalınca her aklımdan geçeni söyleyememe gibi bir olay var, susmak bana göre değil ama dayanıyorum .(yazar burda küfür etmekten bahsetmiyor sakın ha fesatlaşmayın !)

Ay susup asıl yazacağıma gelirsem konum, benim pofidiğim, Özlemciğim, kardeşim, bi'tanneeem, herşeyim .
Sadece bu kadar şey hakkında gelip yazıyorum car car çenesi düşük teyzeler gibi bi blog konumda ''kardeşimin'' olsun .
Arkadaşlar, kendi seçtiğimiz kardeşlerimiz denir .Doğru, çok doğru hatta .İlk görüşte aşka inanan biri olmasam da ilk görüşte aklımda oluşanların değişmesi imkansıza yakın benim için .Pofidikciğimi ilk gördüğümde anlamıştım o benim bir yerlerde kaybolan kardeşim .Kardeşi olanlar genelde tek çocuk olmayı isterler ama ömürleri boyunca yanında olacak kişiler, kardeşleridir .Ben ve benim gibi tek çocuklarda seçtikleri arkadaşlarından kardeş bulmak zorundalardır .Her şeylerini hiç düşünmeden anlatacak, yeri gelip zırlayacak, yeri gelip gülecekleri, hiç koşulsuz sevip, güvenebilecekleri birilerine ihtiyaçları vardır .O kişiyi bulabilmekse tamamen şans işi artık bu zamanda ama ben bulduum ! Hem dee dediğim gibi ilk görüşte anladım bir yerlerde gizlenen kardeşimi bulmuşum .
Konuştukça anladık aynı şeyleri yaşamışız çoğunlukla aynı şeyleri hissedip aynı şeyleri söylüyoruz aynı anda aynı cümleleri kurabiliyoruz .(inanması zor ama vallahi öyle be !)
Dedim ya bu zamanda çıkarsız bir ilişki kurmak birine kendin kadar güvenip, gözünü kırpmadan, ölecek kadar sevmek çok zor en azından yara almadan sürdürmek o ilişkiyi .Şanslı olduğum pek söylenmez ama gerçekten sahip olabileceğim en büyük şeye sahibim ,bir kardeşe !

Bence susup gideyim artık ''helvacıı helvağğğ'' diye pek hoş(!) bir şarkı eşliğinde devam edemiyorum .Umarım benim gibi dünya tatlısı bir kardeşe sahip olabilirsiniz .

Dipdip not, ben yarın 522st kullanmak zorundayım Allam yarappim sen beni koru dinimiz amin .

10 yorum:

  1. ah anneeemmmmmm yerim ben seni pofidiğin yer seni <3

    Biz Sokakta evsiz kalmış 2 kedi gibiydik birbirmizi bulduğumuz zaman... Aynı zorlukları çektik çekiyoruz.. Çekmeye devam etmeyeceğiz ama..!

    Noel baba, loto, toto, artık her neyse büyük paralar bulunca alıcam sana bi araba artık yolda kaldığın anıları trafiğin çilesini yazarsın o zamanda :)

    Çok seviyorum biricik kardeşimi kalp kalp love love .!
    DipsizNot: Helvaacıı Helvaaaa ... (Bozacııı geldii haaaaanıııııııııuuummm ) gülücük gülücük gülücük.

    YanıtlaSil
  2. Bence çok şanslısınız. Darısı sizin gibi çıkarsız sevmeyi becerebilen, başaran gönül dostlarına. ;)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım bu konu benim en büyük şansım :) Umarım gerçekten hakedenler hep doğru yerde, doğru insanlarla karşılaşırlar. :)

    YanıtlaSil
  4. yazınızın son cümlesinde Allam yazmışsınız.Allahım yarabbim olarak düzeltirseniz mutlu olurum :) Kelime hatalarını umursamam ama Konu Allah olunca, orda iş değişiyor.. Zayıf noktalarımdan biri :)

    YanıtlaSil
  5. :) ne tatlı yazmışsın. ne güzel bişi böle bir kardeşinin olması insanın.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim :) o'nu bulana kadar çok şey çeksem de insanın sırtını yaslayabileceği tek kişi bile yetiyor .
    Gerçek dost 1 veya 2 kişi olabiliyor zaten. Umarım herkes böyle bir şansa erişmiş olarak yumar gözlerini hayata :)

    YanıtlaSil
  7. :) peki güzel bi dilek.

    hayata gözünü yummak.
    dur beeeyaaa ne bu düşünce böle.
    :)

    YanıtlaSil
  8. Ay yok kendimi düşünerek dememiştim :)
    Anneannem der bunu bana :)

    YanıtlaSil
  9. tamam tamam :)

    ismin de fotolardaki sen de, yazıların da, blogunun havası da pek sevimli.

    YanıtlaSil
  10. bence bak bi de chocolate chip cookie var senden sonra ikinci.

    YanıtlaSil