15 Şubat 2011 Salı

Hepsi ''SONSUZ AŞK'' için

Te Allam görüyor musunuz ne kadar olmuş yazmayalı ? (bilmiyorum kaç gün oldu saymadım şahsen .Size sormak durumunda kaldım .Bu arada Ogün Sanlısoy-Saydım dinlediğimden de böyle giriş olmuş olabilir .Saydıığğm her gün ayrı dön dön istersen dımdım dırırım dım )(He ya rock dinlerim ben.)

Neyse ya yazacağım şeyin alakası yok şu tepede gördüklerinizle .Asıl meselem ne biliyor musunuz ?Nerden bilelim be, gel şu konuya diyor olabilirsiniz ya da sıkılmış bir kaç satır aşağıya inip konumun ne olduğuna bakabilirsiniz, anlarım bende kendime katlanamıyorum çoğu zaman .


Hah efenim konu, benim sonsuz aşkım .Gözümü onunla açtım ve onunla kapayacağım .Gözümü onunla açtım deyince annem falan sanabilirsiniz öyle bir olayda yok .Aşk ne biliyor musunuz ?AŞK FENERBAHÇE .(ta tataam bu kız ne geveliyor ağzında ha bını geveliyordum.) Gözümü açtığımda sarı lacivert çiçeklerle dolu bir oda vardı (en azından fotoğraflarda öyle lan, hatırlamıyorum ben tabi!) gözümü nerede nasıl kapatacağımı bilmesem de umarım sarı-lacivertin buluştuğu bir yer olur .
Sen kızsın lan ne futbolu ne sarısı ne laciverti gibi garip tepkilere büründüyseniz gelin bir pes atalım görürüz koçuuum, kim ne biliyor ?!( Gider yapıyorum bu cümlede.)

''Evladıma miras bu sevda'' şeklinde yaşıyoruz biz aşkımızı .Babamın bana tek(!) yararı, beni Fenerbahçeli yapmış olması .Bir gün çocuğum olursa Fenerbahçe Cumhuriyeti'ne bağlı muhteşem bir evlat yetiştiricem zaten .(aha buraya yazdım işte, yeminbillah !)

Filmi izleyenler, izleyipte hatırlayanlar bilir .''Aşk Tutulması'' .Fanatik Fenerbahçeli olan Uğur'un hikayesi yani .Orada geçmişine ait bir görüntü vardı .Uğur'un ilk sevgilisi .Konuşmada şu ;
''-Yeter artık bir karar ver ya ben ya Fenerbahçe ''
ve o bilindik cevap ..
''-Kendine hiç şans tanımıyorsun .''

İşte aşk bu .Doğduğumda benimle olan, yaşarken benimle olan ve ölünceye kadar terketmeyecek sevdam olan Fenerbahçe'min önüne kimse geçemez, geçemeyecek .
Ha bir de dokunmadan geçemiycem bu konuya.Her holiganında kendine ait sevimli, totem diyebileceğimiz uğurları vardır .Filmde bu da güzel anlatılıyordu .(bknz :alttalki video .Otur izle yani.)(neden bunu yazıyorsun diye soracak olursan, filmde en sevdiğim sahnelerin arasındaydı .Acayip eğlenmiştim.Sende eğlen diye{çoh iyi niyetliyim})


Haha, çok sevimli di mi beeeğ ?! Sende böyle manyak mısın ? diye soruyor olabilirsiniz, evet tam manasıyla ! Kombinemle birlikte her iki haftada bir Mabed semaalarında görebilirsiniz beni .Stadda demirlerin üstünde, bas bas bağıran manyakta ben oluyorum efenim .

Ha niye böyle mi ?Söyliyeyim ..Ağlasam da gözyaşlarımın boşa gitmediğini hissettiğim bir sevgi bu .Siz hiç tanımadığınız insanlarla aynı sevda için ağlayıp aynı sevda için boğazınız parçalanana kadar bağırdınız mı ?Hiç tanımadığınız insanlarla bir Aşk için sevinçleriniz ortak oldu mu ?Hiç düşünmeden sırf aynı renklere aşıksınız diye birine ''kardeşim'' dediniz ve yardım ettiniz mi ?Paranızın son kuruşunu Aşkınızı görmek için harcayıp eve ''kardeşler''inizin yardımıyla döndünüz mü ?Aşk'ınıza kavuşmak için aç kalıp, saatler öncesinden buz gibi soğukta sırada beklediniz mi ? ve her şeyden önemlisi bunların hepsini severek yaptınız mı ? O sırada bulduğunuz  kardeşleriniz, abileriniz, ablalarınız oldu mu ?Hep bir ağızdan tek Aşk'ınız için marşlar söylediniz mi ?Stadın önünde beklerken o tarifsiz mutluluğu yaşadınız mı ?Bunların hepsine evet diyebiliyorsanız siz aşıksınız ve ben diyorum ki hepsi için koca bir EVET!

Armaya ve renklere aşık olan tüm Fenerbahçeliler için olsun bu da ..

5 yorum:

  1. Sende eğlen diye{çoh iyi niyetliyim})

    Tekrar filmin eglenceli kısmına bizleri götürüp güldürdün ya, Allah da seni güldürsün :)
    Ben kızla aksam yemeğine çıktıklarında, elemanın kızı öylece masada bırakıp maç izlemeye gitmesine cok gülmüştüm...

    YanıtlaSil
  2. Haha teşekkür ederim :) Evet orasıda güzeldi ki film tamamiyle pek eğlenceli bir şeydi :)

    YanıtlaSil
  3. Eğlenceliydi evet:)
    Aşk tesadüfleri sever filmi çıkmış ben izlemedim ama Aşk Tutulması filmine de bu ad uyuyor aslında, kızla cocuk tesadüfen kaç defa karsılasıyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. işte bunu çok SEVDİM...
    yukardaki yazına ilaveten futbol olmasa da olur.... SARI MELEKLERİMİZ VAR, KRALİÇELERİMİZ VAR... biz asla bir futbol takımı değiliz BİZ FENERBAHÇE CUMHURİYETİYİZ....

    YanıtlaSil